Compartir

Al segon especial d' 'OT. El retrobament', emès aquest diumenge per Televisió espanyola, es van tornar a reunir els 16 concursants de l'edició per parlar i reviure el que van viure durant la seva estada a l'Acadèmia.

Àngel Llàcer, anteriorment professor d' 'OT' i actual jurat de 'Tu cara me suena', va voler indagar sobre els embolics amorosos que havien tingut els 'ex triunfitos' durant l'edició d' 'OT '.

Rosa López es va sincerar i va reconèixer sentir alguna cosa més que amistat per alguna persona dins de l'Acadèmia . Va recordar l'enrenou que es va formar quan en un moment del programa es va sentir el nom de Manu i l'audiència es va creure que la guanyadora estava enamorada de Manu Tenorio.

“En un moment es em va escoltar Manu i la gent va pensar que era Manu Tenorio, doncs no. Jo m'estava enamorant de Manu Guix, es va sincerar Rosa López que va dir sentir “admiració” pel professor.

Rosa López no ho va passar gens bé durant la seva estada a l'Acadèmia a causa d'aquest sentiment que a poc a poc anava creixent. Va arribar a desfogar-se amb la psicòloga del programa, ja que Rosa no només se sentia atreta per ell, estava enamorant-se.