Compartir

Manel han estat els encarregats de cloure aquest divendres a la nit el 34è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Davant un Auditori Nacional ple (les entrades estaven exhaurides des de feia dies) el grup ha presentat el seu quart disc 'Jo competeixo' al mateix temps que han ofert cançons dels altres tres anteriors. 'Jo competeixo' és un treball que suposa una evolució del grup cap a un pop més electrònic, amb la presència de sintetitzadors i teclats i que ha tingut una bona acollida entre el públic. Així ho ha posat en relleu el cantant del grup, Guillem Gisbert, que ha manifestat que estan contents de quina ha estat la resposta fins ara.

Sobre si aquesta serà la línia que el grup seguirà en el futur, ha manifestat que no ho sap ja que fins ara no han seguit “una línia clara més enllà de fer” els que els “agrada”.

Quant al fet de tocar a l'Auditori Nacional, i després d'haver estat en més ocasions al país, ha manifestat que fer concerts en espais més oberts o en d'altres més petits, com el d'Ordino, no influeix en els arranjaments de les cançons “que són sempre els mateixos” i que el que sí que es veu afectat és “el to” de recital i el que diuen “entre les cançons”.