Quantcast

La dramàtica infància d'Omar Suárez, reporter de 'Sálvame'

El reporter més carismàtic de 'Sálvame', Omar Suárez , va acudir a 'Cámbiame' on va fer d'intèrpret per a una concursant ja que dominava la llengua de signes . Allà el reporter va explicar als estilistes que va haver de madurar molt aviat ja que es va convertir en l'intèrpret dels seus pares sords.

Pelayo ha estat l'encarregat de demanar-li al reporter que fes d'intèrpret per a Carmen i Noemí , una mare i una filla, totes dues sordes, a les quals Pelayo anava a fer el canvi. Omar aprofito per explicar alguna cosa que no es coneixia sobre la seva infància.

" Els meus pares són sords des de petitets . El meu pare es va quedar sord perquè li va donar una insolació i la meva mare a causa de la meningitis i medicament que va prendre també es va quedar sorda. Des dels 4 anys jo era moltes vegades la veu dels meus pares ", comptava Omar de manera natural el que havia viscut durant la seva infància. També va explicar com havia d'explicar a les persones del seu entorn preguntes simples com, quan sabien seus pares que algú cridava al timbre.

Carme, la protagonista del canvi i sorda des dels tres mesos d'edat, havia estudiant a la mateixa escola que va estudiar el pare d'Omar, per això el reporter va connectar tant amb la història de la jove.

Pare ell l'haver crescut en una família de sords fa que ho vegi com una cosa natural i l'ha "assimilat perfectament" , i és per aquesta raó per la qual no ha viscut diferent a la resta dels nens. Natalia en sentir la història d'Omar, ha volgut dir-li al reporter que aquesta infància que ha tingut l'ha fet ser tan expressiu i bo comunicant .

Comentarios de Facebook