Compartir

David Castillo , conegut pel seu paper de Jonathan a 'Aída' , ha reaparegut a la televisió per participar com a convidat a 'Pasapalabra', on ha impressionat tothom amb el seu nou look.

La imatge de l'actor no té res a veure amb la d'aquest petit gamberro que va captivar els milions d'espectadors que van seguir la sèrie durant els nou anys que va ser emesa per Telecinco.

la seva nova imatge no va passar desapercebuda per a les xarxes socials, que es van fer ressò d'ella, ni per al presentador, Christian Gálvez, que va comentar que estava veient a “David Castillo, cantant per George Michael amb el look de Fito Páez”.

L'actor lluïa cabellera arrissada, ulleres grans rodones i una mica de barba, un look molt diferent al que ens tenia acostumats. Això sí, el jove es va mostrar tan simpàtic i divertit com sempre.

Als seus 24 anys, David Castillo està bolcat en el món de la interpretació amb la companyia jove de Teatre Clàssic Nacional, amb la qual participa en la comèdia Pere de Urdemalas, de Miguel de Cervantes.