Compartir

El programa de Mediaset 'Vull ser' torna aquest dilluns a les 20:00 a Divinity sense la seva antiga presentadora, Sara Carbonero. Es van al·legar problemes d'agenda entre el programa i la presentadora, però sembla que va existir algun motiu més.

Membres de l'equip del propi programa han confessat que el pressupost de què disposaven no podia mantenir la memòria cau de Sara Carbonero. A més, l'àmbit on millor va funcionar el programa va ser a les xarxes socials, i la presentadora no aconseguia atreure els comentaris dels usuaris . En canvi, Dulceida aconseguia revolucionar les xarxes cada vegada que sortien les seves escenes de carrer.

En aquesta nova temporada, els “coaches” seran Dulceida, Madame de Rosa i Crist Báñez . En aquesta edició s'han presentat al càsting més de 6.000 aspirants que obriran el perfil dels concursants, fent possible que els espectadors s'identifiquin amb algun d'ells.

Per la seva banda, Sara Carbonero seguirà bolcada amb la seva família a Portugal, país on viu actualment. Manté una bona relació amb tot l'equip de 'Vull ser' ja que la seva no renovació es va dur a terme, segons informen fonts internes, de mutu acord.