Compartir

Els treballadors del Gothan Tattoo Madrid en Mahadahonda es van quedar impressionats en veure entrar dijous passat en el seu estudi a un home de 71 anys recolzat en un bastó. “Pensàvem que s'havia equivocat”, asseguren, però no, aquest home va entrar amb la ferma decisió de fer-se un tatuatge en honor a la seva esposa morta: 'T'estimo. Pilar '.

“En tinta blava si us plau, ha de ser exactament igual que el que porto escrit. I en una zona on el pugui veure cada dia”. Aquestes van ser les paraules exactes d'“un home enamorat” que tenia molt clar el tatuatge que volia: les paraules que li va dedicar a la seva dona al peu d'una fotografia antiga per recordar-la.

Segons ha pogut saber Verne, a través del testimoni del tatuador Burro Tattoo, aquest home va enviudar fa poc. La fotografia en blanc i negre on hi ha la dedicatòria té més de 50 anys i va ser presa en un ball al qual la parella va acudir. En ella apareixen dues mans entrellaçades.

Conta a més que mai li havien fet gràcia els tatuatges, però volia poder veure aquesta dedicatòria tots els dies. Ell volia fer-se'l al palmell de la mà, però els tatuadors li van explicar que en aquesta zona s'esborrava més fàcilment amb el temps.

Quan li van dir que li faria mal, ell els va dir que no li importava perquè havia estat en l'exèrcit.

El vídeo de set segons mostra el resultat de la petició i ja compta amb més de 850.000 reproduccions.