Compartir

Després de la seva estrena en cinemes aquest cap de setmana, UN MONSTRE VE A VEURE , la nova cinta de Juan Antonio Bayona, s'ha alçat com número 1 a taquilla amb una recaptació estimada de 3.715.310 euros i 552.143 espectadors en els seus primers dies d'exhibició, el que suposa més del 40% de la quota del mercat cinematogràfic . La pel·lícula, estrenada a 365 cinemes i 639 pantalles, ha aconseguit una mitjana estimat de 10.179 & euro; i 5.814 & euro ;, respectivament.

La cinta protagonitzada per Felicity Jones, Lewis MacDougall, Sigourney Weaver i Liam Neeson, en el paper del monstre, ha aconseguit emocionar als espectadors espanyols, que no han volgut perdre l' esdeveniment cinematogràfic de l'any.

Després del seu pas pels Festivals de Toronto, Sant Sebastià, Londres i Sitges, la pel·lícula comença el seu recorregut a EUA, on aquest dimecres tindrà una projecció especial en l'American Cinématèque de los Angeles , que comptarà amb la presència de Juan Antonio Bayona i serà presentada pel director Sam Raimi.

UN MONSTRE VE a VEURE està basada en la novel·la homònima de Patrick Ness, que va ser selecionada com a millor novel·la de l'any per a joves al Regne Unit. Narra la història de Conor, un nen de 12 anys que tracta de fer front a la malaltia de la seva mare amb l'ajuda d'un monstre que ve a visitar-la nit.

UN MONSTRE VE A VEURE, estrenada a Espanya per Universal Pictures International Spain, és una coproducció de Apatxes Entertainment en associació amb Telecinco Cinema i Pel·lícules la Trini i amb la participació de Mediaset España i Movistar +. La pel·lícula també compta amb la participació de Participant Mitjana, RiverRoad Entertainment i Lionsgate.

A Estats Units la pel·lícula serà distribuïda per Focus Features.