Compartir

'La Veu' és un programa que mai deixa de sorprendre'ns. El 'talent' de Telecinco no només es nodreix de la veu dels seus artistes, sinó de les històries que hi ha darrere de cada un d'ells.

En aquesta ocasió, i per primera vegada en la història del concurs a Espanya, un concursant va arribar sol, sense companyia d'amics i familiars, a les audicions a cegues.

Jeffrey Pop anar amb la seva guitalele, un híbrid entre guitarra i ukelele, com únic acompanyant. Tal com va explicar ell mateix durant la seva presentació “venia amb dos amics, però m'han deixat tirat i estic flipant. Són moltes emocions i saber que estic sol, sense ningú …”.

Jesús Vázquez va voler enviar un missatge d'ànim. “Aquí estem l'equip de 'La Veu' per a donar-li suport” , va assegurar el presentador després de confessar que Jeffrey no tenia molts amics i la seva família sembla que tampoc li dóna suport molt.

Aquestes circumstàncies no van impedir que el jove ho donés tot a l'escenari interpretant el tema 'Human' de The Killers i amb el qual va aconseguir que Alejandro Sanz es donés la volta per incloure-ho en el seu equip .

No és la primera vegada que aquest jove de Pontevedra de 21 anys participa en un programa de la cadena. Al mes de març va acudir a 'Got Talent Espanya' on va sorprendre al jurat amb el tema 'Sweet Child o'mine' de Guns 'N Roses.