Compartir

Javier Cárdenas va estrenar aquest dilluns 'Hora Punta', el seu nou programa a TVE que va comptar amb la presència de Verónica Romero i Àlex Casademunt amb motiu del 15è aniversari de la primera edició d' 'Operación Triunfo'.

Els cantants van parlar sobre les seves primeres actuacions, anècdotes i el pes de la fama, entre altres coses, però el plat fort va arribar amb la menció al tema 'Amagats'.

El presentador va preguntar per les relacions entre els concursants i els 'triunfitos' no van dubtar a deixar anar algunes xafarderies, entre elles com es van assabentar de la relació entre Chenoa i David Bisbal.

Però la cosa no va quedar aquí. Casademunt va confessar entre rialles que ell i Verónica havien estat junts durant el programa . “Si algú va entrar al meu cor va ser Verónica” , va afirmar, això sí, deixant clar que va passar fa gairebé 15 anys dins de l'acadèmia i que ara són bons amics.

El proper diumenge s'estrena el primer dels tres capítols d' 'OT: el retrobament' i el 31 d'octubre un concert a Palau Sant Jordi a Barcelona que serà emès en directe per La 1.