Compartir

Després de 109 programes en els quals en 13 ocasions s'ha quedat a les portes del pot, David Leo va aconseguir aquest dilluns completar 'El Rosco' de ' Pasapalabra '.

“Amb la' R ': Rescat, diners que es dóna per redimir un captiu”, aquestes van ser les últimes paraules que David Leo va escoltar dir a Christian Gálvez abans de contestar “Ranzón” i guanyar 1.866.000 euros, el premi més alt de la història de Telecinco.

Aquest malagueny de 27 anys va començar la seva marxa en 'Pasapalabra' el 29 de febrer, després de tres anys de dur treball en el qual es va preparar per concursar al programa realitzant de forma virtual multitud de 'roscos'. El 2015 va considerar que ja estava preparat i es va presentar al càsting. I no va defraudar.

Amb els diners guanyats, David vol viatjar amb la seva parella al Japó i muntar una llibreria-cafè i una acadèmia de 'sabers inútils', un lloc on especialistes de l'àmbit de les Humanitats puguin tenir el seu espai per transmetre o intercanviar coneixements.

David Leo va estudiar Filologia Hispànica i treballa com a professor d'espanyol per a estrangers. Va ser el guanyador més jove de la història del Premi Hiperion de poesia amb 17 anys i és habitual la seva presència en recitals, encara que el seu somni és poder recitar al Festival de Poesia de Medellín (Colòmbia).