Compartir

Susan Sarandon , guanyadora d'un Oscar a la millor actriu per Dead Man Walking a 1995, porta la veu cantant en UNA MARE IMPERFECTA, una estimulant comèdia dramàtica que Sony Pictures Home Entertainment porta a Espanya a Blu-ray i DVD. Sarandon està acompanyada d'un repartiment estel·lar, que inclou a Rose Byrne (Maleïts veïns i la seva seqüela, Maleïts veïns 2) ia JK Simmons, premiat amb un Oscar al millor actor de repartiment en 2014 pel seu paper del tirànic professor Fletcher a Whiplash.

Escrita i dirigida per Lorene Scafaria (Buscant un amic per a la fi del món), UNA MARE IMPERFECTA formarà part de la secció oficial d'importants festivals com el Toronto International film Festival (TIFF) i el Tribeca film Festival . Es tracta d'un retrat d'una eterna optimista i el seu particular viatge d'auto-descobriment, en el qual Susan Sarandon s'anirà trobant amb secundaris de luxe com Cecily Strong (Saturday Night Live), Jason Ritter (de la sèrie Parenthood), Billy Magnussen (La gran aposta), Lucy Punch (Into the Woods), Casey Wilson (Gone Girl), Harry Hamlin (Mad Men) o Laura San Giacomo (Pretty Woman).

Tant l'edició en Blu-ray com el DVD incorporen diversos extres d'allò més interessant per aprofundir en la pel·lícula: audiocomentari de Susan Saradon i Lorene Scafaria, preses falses i les featurettes “Així es va fer Una mare imperfecta” i “L'autèntica Marnie”, en la qual Lorene Scafaria se senti amb la seva pròpia mare per xerrar sobre l'evolució creativa del film i sobre com preparar a Susan Sarandon per al paper.

Sinopsi

Marnie Minervini (Susan Sarandon) s'ha mudat de Nova York a Los Angeles per estar més a prop de la seva filla Lori (Rose Byrne), una reeixida -però encara soltera- guionista. Amb un nou iPhone, un apartament a l'exclusiva zona de The Grove i la voluminosa compte corrent que li va deixar el seu últim marit, Marnie està feliç amb el canvi i desitja dedicar-se a omplir a la seva filla d'amor maternal incondicional. Després desenes de missatges, visites sorpresa i converses plenes de consells no sol·licitats, Lori es veu obligada a establir uns estrictes límits personals amb la seva mare. Però Marnie no pot evitar ser una generosa i eterna optimista que anhela canviar les vides dels altres, així que, allunyada forçosament de la seva filla, fixa el seu objectiu en altres persones que va coneixent, especialment en l'ex policia motorista Zipper (JK Simmons) , amb qui es llança a un inesperat romanç.

Escrita i dirigida per Lorene Scafaria, UNA MARE IMPERFECTA està produïda per Joy Gorman Wettels. En la producció executiva figuren Paul Green, Steve Golin, Shea Kammer i Susan Sarandon.

UNA MARE IMPERFECTA té una durada de 103 minuts i està qualificada com a apta per a tots els públics.