Compartir

Els tres primers cursos s’inscriuen en el marc de la  UNED –Sènior i estan destinats a fomentar l’aprenentatge en diferents àrees de coneixement. El primer curs 'Cortesans, samurais i oficinistes: la peculiar història del Japó' pretén descobrir les tradicions d’un país molt present en l'entorn però a la vegada poc conegut. El segon curs, 'Els animals domèstics en la nostra història', vol apropar els estudiants a la història i entorn a partir dels animals domèstics i, finalment, el curs ' Robinson Crusoe. Una història per aprendre a aprendre', pretén despertar l’interès per la cultura des d’una experiència concreta. Aquests cursos tenen una durada de 30 hores (1 sessió setmanal de dues hores) i s’iniciaran  a partir de l’1, 2  i 3 de març del 2016, respectivament.

El quart curs, 'Estratègies per a redactar treballs acadèmics', està orientat als estudiants universitaris i pretén donar eines per desenvolupar i redactar treballs acadèmics. S’impartirà el  proper 27 de febrer de les 10.30 a les 13.30 hores.

I finalment, el cinquè curs, 'Sobre productes, processos i serveis postals', s’iniciarà el proper 18 de febrer fins al 3 de juny de 2016  i té per finalitat donar a conèixer els serveis postals des d’una òptica molt pràctica.

Totes les persones interessades a participar en aquests cursos poden obtenir més informació al Centre Associat o consultant la pàgina web, www.unedseudurgell.es en l’apartat 'Cursos i activitats'.