Compartir

Després de donar-se de baixa del Partit Popular , Rita Barberá s'estrenava aquest dimarts al Senat dins el Grup Mixt . Amb aquest nou grup, la senadora se li ha assignat un escó a l'última fila de l'hemicicle, al costat d'altres 16 membres d'altres 10 partits.

Barberà va ser fotografiada per la senadora de Podem per Tarragona, Celia Cánovas Essard , dormint al mig de les sessions. Aquesta foto va ser posteriorment compartida en les xarxes socials amb un clar missatge: "A la Rita no li treu el son".

I és que sembla que els últims esdeveniments en la vida de l'exalcaldessa de València no han fet efecte en el seu dia a dia i que el Tribunal Suprem obrís causa contra ella per un presumpte delicte de blanqueig de capitals no és una cosa que li hagi tret la son.

Aquest dimarts, la senadora va comunicar als seus companys del Grup Mixt que no té intenció d'ocupar el càrrec de portaveu del Grup quan li correspongui per torn i que renúncia a més a l'assignació proporcional que li correspon de la subvenció que el Senat paga a l'Mixt per al seu funcionament, uns 2.300 euros mensuals .

A la Rita no li treu el somni pic.twitter.com/y7fnpJV1wl

Celia Cánovas Essard (@CanovasCelia) 27 setembre 2016