Quantcast

CM.- Cinca remarca que tot i les cues per l'IRPF el termini finalitza el 30 de setembre

Durant els últims dies de campanya de la declaració de l'IRPF, el departament de Tributs i Fronteres està registrant llargues cues que han provocat molèsties entre la ciutadania i possibles demandes d'allargament del termini. Aquesta campanya va començar l'1 d'abril i finalitza el 30 de setembre, un període que el ministre Portaveu, Jordi Cinca, considera “suficient”, i per tant ha remarcat que no s'ampliarà, ja que “podria ser contraproduent per la credibilitat del procés”.

Cinca ha entès la manca de costum d'aquesta obligació, ja que és el primer cop que es realitza, i confia que s'anirà adquirint amb els anys. És per això que s'ha compromès a fer una avaluació autocrítica per detectar el que ha funcionat bé i quins han estat els punts febles amb l'objectiu d'alleugerar el procés de cara a la propera campanya. Cinca vol treballar perquè la campanya tingui més ressò, i conscienciar la ciutadania per inculcar la cultura de complir amb aquesta obligació.

A més, el ministre Portaveu ha aprofitat per valorar molt positivament la feina que està fent el personal de l'oficina, i reconeix que les cues són molt llargues però l'atenció que reben és l'apropiada.

Finalment, ha assegurat que personalment no ha rebut cap petició de l'Associació de Comptables perquè s'allargués el període de la campanya, però ha reconegut que aquest col·lectiu té un contacte directe amb la direcció del departament, i desconeix si se li ha traslladat aquesta petició.

Comentarios de Facebook