Quantcast

CM.- El Servei d'Ocupació registra durant l'agost la xifra més baixa d'aturats dels darrers sis anys

Els demandants de feina inscrits al Servei d'Ocupació durant el mes d'agost se situen en 434 persones, una més que el mes anterior, i un 9,2% menys que l'any passat quan se'n van registrar 478. El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha fet una valoració molt positiva d'aquestes xifres, ja que es tracta del número més baix d'aturats dels darrers sis anys, i per tant, “estem molt per sota dels pitjors anys, quan vam fregar les 1.200 persones”.

Les dades que ha fet públiques aquest dimecres el Govern denoten la consolidació de les xifres dels darrers sis mesos, i tot i que s'espera un augment d'aturats durant la tardor, Cinca confia que sigui mínim i les xifres es puguin mantenir en aquests nivells. A més, ha dubtat que l'actual xifra pugui disminuir molt més perquè “és pròpia d'una economia dinàmica”.

Pel que fa als assalariats, durant el mes de juny s'ha mantingut la tendència a l'alça i s'ha registrat un augment de l'1,7% respecte a l'any anterior. Es tracta de la dada més important dels darrers quatre anys.

Comentarios de Facebook