Compartir

El cap de Govern ha mantingut una trobada aquest dijous amb el ministre d'Estat de Mònaco i el ministre d'Afers Exteriors i Polítics de San Marino coincidint l'Assemblea General de l'ONU, amb els quals ha conversat al voltant de l'estat de les negociacions compartides amb Europa pel que fa al marc institucional. Els dos mandataris també s'han mostrat interessats per les negociacions unilaterals que cada Estat porta a terme en l'àmbit sectorial de l'acord d'associació. Tal com ha informat el Govern, Martí, Telle i Valentini han acordat una pro'xima reunio' oficial per acordar i coordinar punts de vista i per compartir estrate'gies comunes.

Aquest dijous al matí, el cap de Govern ha participat en diferents reunions com la d'Alt Nivell sota el ti'tol 'L'empoderament econo'mic de la dona' organitzada per la Secretaria General de les Nacions Unides i ha pogut assistir a una nova jornada del Debat General.

Per la seva part, el ministre Saboya ha mantingut diverses reunions bilaterals. Una d'elles amb la ministra de Liechtenstein, Aurelia Frick, amb la qual ha conversat a'mpliament al voltant de l'aproximacio' que Andorra negocia amb Europa. Frick s'ha mostrat interessada en el contingut del text negociador, tant pel que fa a la part institucional com la part sectorial. Saboya i Frick han reiterat la voluntat comuna de col·laboracio' entre ambdo's estats.