Compartir

Una veu en off va entrar en bucle en la locució d'una notícia en l'edició nocturna de 'La Sexta notícies' . Durant l'emissió en directe dels informatius de les 20.00 es va produir un error en la narració d'una peça que va provocar comentaris còmics per part dels espectadors en les diferents xarxes socials.

La notícia tractava les explosions que havien succeït als Estats Units, concretament a Nova York i Nova Jersey. La locutora va entrar en bucle al dir un nom, Seaside, que sembla que li resultar difícil de pronunciar.

En la locució es podia escoltar la periodista repetir fins a quatre vegades el nom d'un dels llocs de la notícia. Aquesta versió no era la definitiva a causa d'un fallada d'edició .

Aquest error de l'informatiu va produir una onada de comentaris a les xarxes socials ja que va suposar un moment d'humor en una notícia seriosa que havia succeït als Estats Units. Fa poc també es va produir un error de l'estil en els informatius de Televisió Espanyola en una connexió en directe a causa de les altes temperatures.

Error clamorós de la periodista de @ sextaNoticias Molt divertit per això! # 19Sep @laSextaTV ??@DebatAlRojoVivo pic.twitter.com/YMtmDOek34 < / p> GuillemCat (@Lukeskycat) 19 setembre 2016