viernes, 14 agosto 2020 2:04

Alba Carrillo abandona 'El debat de GH17' després de la seva bronca amb Ylenia

Alba Carrillo no tornarà a comentar l'actualitat de la casa de GH17. Molt poc li ha durat a l'ex de Feliciano seva nova aventura televisiva després de la regular acollida de 'Parli amb elles'.

Segons el seu representant, la decisió és exclusivament seva, res han tingut a veure ni Mediaset ni la productora del contracte. Qui sí ha pogut decidir a la rossa ha estat Ylenia, que en els últims dies ha protagonitzat un dur enfrontament amb ella.

En l'anterior debat de Gran Hermano la rossa explosiva, ex de MYHYV, explicava que ja no es considera choni. Que un cop ho va ser, però que ja no ho és … Alba Carrillo no va poder contenir-se i va xiuxiuejar pel baix (però a l'abast de l'oïda de tots) 'no, què va ..'. La reacció de Ylenia va ser furibunda: " Prefereixo ser choni i que tot Espanya em vulgui abans de ser l'ex de " , li va dir.

Alba Carrillo va arrencar a plorar i va acabar per abandonar el plató. Tot i que tant en aquest moment com en els dies posteriors altres col·laboradors han criticat Ylenia per la seva actitud, ella no només es manté en els seus tretze, sinó que ha carregat sense miraments contra Alba Carrillo.

Això és el que deia aquesta setmana a Lectures: " És una desagraïda que ha perdut una gran oportunitat. Em va cridar 'choni' pel cap baix, aquest va ser el detonant que em bullís la sang, em va molestar molt. Li vaig dir que estava a la tele per ser l'ex de Feliciano. Es va aixecar plorant i va sortir del plató ".

la veritat és que Alba Carrillo no ha pogut (o no ha volgut) suportar la pressió.

Artículos similares