Compartir

Barcelona reuneix totes les condicions bàsiques per ser una ciutat bolcada a l'oci i la diversió. El clima i caràcter mediterranis, una intensa atmosfera cultural i cosmopolita, bona gastronomia i una cara realment bonica. Et recomanem algunes de les coses que pots, i has, fer a la ciutat.

Puja al Park Güell i veure capvespre des d'allà. El Park Güell, obra del genial Antoni Gaudí, és fantasia en estat pur, com recórrer amb Alicia, al país de les meravelles. La gran quantitat d'elements naturals, religiosos, mitològics i fins polítics, barrejats en aquest escenari de conte, no et deixaran indiferent. A més podràs veure un dels millors capvespres de la ciutat, amb el mar al fons i tot Barcelona als teus peus.

Unes altres de les coses a veure a Barcelona : visita Casa Batlló. Tornem irremeiablement a Gaudí, decorador de la ciutat. La Casa Batlló, situada al Passeig de Gràcia, en l'anomenada "poma de la discòrdia", per trobar envoltada d'altres meravelles arquitectòniques del modernisme, sorprèn des del minut 0. Els balcons de la façana, semblant a calaveres, i les famoses xemeneies acolorides i barroques del terrat, fan d'aquesta una visita indispensable a la ciutat comtal.

Puja a Montjuïc. Aquest espai es va formar arran dels Jocs Olímpics de 1992 i més de contemplar les meravelloses vistes sobre Barcelona amb el Tibidabo al fons, pots visitar i fer diverses coses. S'accedeix normalment per Plaça Espanya, i pujant les escales, arribem al Palau Nacional que allotja el Museu Nacional d'Art de Catalunya. El Poble Espanyol, construït el 1929 amb motiu de l'Exposició Universal, recull una mostra, a escala real, de diversos racons i arquitectures d'Espanya. Passejant i pujant, en un bonic passeig entre arbres pots visitar al Palau Sant Jordi, el Pavelló de Mies van der Rohe o veure una exposició d'art a Caixa Fòrum.

empapar d'art. A Barcelona la cultura se sent res més posar un peu en el seu sòl, enumerar tots els museus i galeries seria impossible, però creiem que no et pots perdre La Fundació Miró, que acull pintura, escultura i peces gràfiques, i és un dels més grans del món. El popular MACBA (Museu d'Art contemporani), la plaça és una de les més "alternatives" de la ciutat. També és interessant el Museu Pau PIcasso, per entendre la seva formació en la seva etapa jove, a més està situat en un dels carrerons del preciós barri gòtic.

Recórrer el Barri Gòtic. Tot i que Barcelona té diferents barris, i en cada un d'ells impera un estil totalment diferent, és el Barri Gòtic el que considerem el més bonic de la ciutat. Passejar és un viatge al passat per l'estretor dels seus carrerons medievals i places, és un dels llocs més bells de la ciutat. Dins la Plaça del Pi, Plaça Reial, Plaça de Sant Jaume, la Catedral de Barcelona – no confondre amb Santa Maria del Mar-, i l'església de Sant Felip Neri, que et impactarà pels forats, empremtes dels afusellaments en els seus murs en la guerra civil.

Banyar-te a la Mediterrània. Un dels grans encants d'una ciutat, sigui la que sigui, és tenir una platja a prop. I si en lloc de prop, és en ple centre, està envoltada de restaurants on degustar la gastronomia del lloc, i sobre les aigües que la banyen són de la Mediterrània. ¿Que més es pot demanar?