Compartir

Deu mesos després de la seva marxa, allà per novembre de 2015, Pablo Rivero torna a 'Cuéntame cómo pasó' . L'actor que va veure créixer el projecte a Televisió Espanyola torna a la sèrie de la televisió pública per a la temporada número 18 de la ficció.

Segons ha anunciat la cadena pública a través d'un comunicat, Toni , el personatge que interpreta Pablo Rivero, tornarà del seu exili a Londres obligat pel seu treball, periodista, per seguir fent llum sobre l'actualitat política i social que viu Espanya en 1985.

"Toni seguirà a la primera línia de la notícia, però la seva estada a Anglaterra no haurà estat en va: les seves trames implicaran a personatges que faran que la seva família hagi de adaptar-se a una nova situació" , apunten els guionistes.

Un retorn que ha sorprès a propis i estranys després que Pablo Rivero abandonés 'Cuéntame' tancant la porta a una possible tornada a la sèrie de TVE.

El mateix actor confirmava en el seu compte d'Instagram la notícia, amb una fotografia que el porta als primers anys de la sèrie. "He 's back (Amb uns anyets més"), escrivia Pablo Rivero.