Quantcast

Signes de Trio tanca dissabte el cicle ONCA Bàsic i diumenge la JONCA ofereix el Concert de Meritxell

El concert per tancar el quart cicle ONCA Bàsic que se celebrarà aquest dissabte se centrarà en obres de György Kurtág i Johann Sebastian Bach, un dels binomis més distants en el temps, però propers en esperit. La formació Signes de Trio tancarà la seva actuació amb el compositor Wolfgang Amadeus Mozart i una de les pàgines més precioses de la música de cambra. El concert, en el qual col·labora el Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra, té l’entrada lliure, encara que l'aforament és limitat i cal fer reserva prèvia obligatòria als telèfons 376 839 760 o 376 836 908.

D'altra banda, el Concert de Meritxell de diumenge, també amb entrada lliure, comptarà, per tercera vegada, amb una direcció col·legiada que anirà a càrrec del seu titular, Gerard Claret, i del director convidat, Josep Martínez Reinoso. El programa se centrarà en la música als palaus i la JONCA, amb la col·laboració professional de Santiago Pereira al clavicèmbal, presentarà sis peces vinculades a sis palaus destacats del patrimoni d’Europa.

Les darreres sessions de treball per preparar l’actuació seran els dies 16 (de 17.30 a 21 hores), 17 (de 10 a 13.30 hores i de 16 a 19.30 hores) i 18 de setembre al matí, dia en què s’estrenarà la nova producció de la JONCA.

Comentarios de Facebook