Compartir

És molt fàcil que l'amor entre companys sorgeixi i aquest sembla ser el cas de Toñi Moreno i María Casado . Segons avança Vozpópuli, totes dues presentadores mantenen una relació sentimental des de fa dos anys.

Les hem pogut veure en moltes ocasions passejant pels carrers de Madrid o menjant i sopant juntes en diversos restaurants de la capital, però mai s'havia parlat de la seva condició sexual.

d'altra banda, segons ha pogut saber Vanitatis a través del cercle personal i professional de les periodistes, Maria i Toñi estan molestes per la forma en què se'ls ha tret de l'armari . "Elles mai han revelat la seva condició sexual i els ha sorprès la manera en què han fet públic una cosa tan personal com és això. Una cosa és que les haguessin enxampat donant-se un petó o passejant de la mà. Però no així, a la força ", expliquen aquestes fonts.

Des que els programa de Moreno, 'Entre tots' i 'T amb T', es cancel·lessin fa uns anys, totes dues han sabut portar bé la seva relació en la distància. Per la seva banda, Casado va donar un important pas en la seva carrera en deixar 'Los Desayunos de TVE' per 'El Matí', substituint a la seva amiga i companya, Mariló Montero.

Actualment, l'andalusa resideix en la seva terra ja que treballa a Canal Sud, encara que això podria canviar i tornar a la capital d'Espanya si Moreno accepta presentar un programa a Antena 3 al Bertín Osborne.