Compartir

Un truc de WhatsApp que permet descobrir als infidels està revolucionant les xarxes socials. Abans que et facis emocions, vam avisar que només està disponible per als usuaris i usuàries que tenen un iPhone.

Si compleixes amb aquest requisit, hauràs de superar un altre important: tenir el valor d'agafar-li el telèfon mòbil a la teva parella. Tu veuràs el que fas però potser no és la millor manera d'assegurar-se les coses.

Si decideixes fer aquest pas, ves a WhatsApp, punxa en 'Ajustaments' i selecciona la opció 'Compte'. Allà hi haurà una funció anomenada 'Ús d'emmagatzematge' que et desplegarà els contactes i grups amb què aquesta persona conversa habitualment.

WhatsApp enumera aquest llistat de forma simple: de major a menor nombre de converses, és a dir, que les persones amb les que més parla la teva parella apareixeran dalt i amb les que menys estaran situades més avall.

a més d'aquest nombre de converses i missatges, aquest truc de WhatsApp permet veure la quantitat de fotos, vídeos, àudios i el que hagi compartit amb altres persones al xat. Sí, els contactes i les ubicacions també seran del teu domini públic … Molt fort!