Compartir

Què passaria si el teu amant i la teva parella coincideixen a l'hospital per visitar-te? Això va ser el que li va passar a un home que es trobava ingressat a l'hospital. Les dues dones van decidir anar a fer-li una visita, suposem que sense imaginar que allí es trobaria l'altra.

Com es pot apreciar en el vídeo, la reacció de les dues va ser d'allò més brutal. Les dones es van embrancar en una brutal baralla que va provocar que l'home hagués de separar-les .

A l'inici de les imatges es veu com els tres estan a terra. L'home intenta que l'agressió finalitzés, però aconsegueixen aixecar-se i seguir amb la batussa.

Una d'elles, vestida amb una samarreta groga, desconeixem si la dona o l'amant, té fortament subjecta a l'altra pel pèl. Quan l'home aconsegueix separar-les, la dona de la brusa blanca agafa un objecte que amenaça amb llançar-li, però una infermera aconsegueix frenar-la i evitar una desgràcia més gran.

Imaginem que la baralla acabaria a casa, però el vídeo gravat per un membre o pacient de l'hospital ja ha aconseguit viralizarse a les xarxes.