Compartir

La fama, concerts multitudinaris i diners solen ser alguns dels objectius de molts artistes que comencen en el món de la música, i que pretenen triomfar buscant el camí més curt. No obstant això, en un món on cada vegada és més difícil destacar, on aixeques una pedra i trobes una i altra vegada els mateixos estils i on ja no hi ha novetats que et cridin l'atenció. De tant en tant, en aquest món apareix alguna cosa sobre el que sí que val la pena parlar.

Manuela Soriano és el clar exemple que no tot són diners i fama. La jove madrilenya de 29 anys va estudiar cant durant 10 anys i unit a la seva experiència en màrqueting i comunicació s'ha creat una empresa ( www.tecompongotucancion.com ) on a través de la pàgina web, l'artista madrilenya rep encàrrecs per compondre cançons amb dedicatòries.

la madrilenya ha estat la convidada del programa matiner (Què! Morning) de l'emissora d'aquesta casa – < strong> què! Ràdio – i en l'entrevista ha explicat que ha compost cançons per matrimonis, com regals d'aniversari i fins i tot alguna vegada ha creat algun currículum.

què! Ràdio < / strong> és una ràdio musical i Fernandisco , el seu presentador, és la música reencarnada. En un ambient així, massa paraules són una nosa, i Manuela Soriano no solament ens ha cantat en directe a les nou del matí – amb la dificultat que això comporta – sinó que a més ha acceptat el repte de improvisar una cançó en directe. Uns segons de silenci a la ràdio, un parell de preguntes per obtenir informació, els ulls tancats i guitarra en mà. Aquest ha estat el procés que ha dut a terme Manuela Soriano, per improvisar una cançó amb dedicatòria al Què! Morning i els seus components en directe.

Aquest article pot donar la sensació de que va destinat a patrocinar a algú o que hi ha algun tipus de relació, però ni de bon tros. A vegades hi ha algú que et crida l'atenció i ja saps que val la pena dedicar-li unes línies. Manuela Soriano és aquesta artista que quan li prestes atenció, saps que té alguna cosa especial i que és totalment diferent al que veiem avui dia.