Compartir

Raquel Morillas i Noemí es van convertir en sortir de la casa de 'Gran Hermano' en una de les parelles més mediàtiques de la televisió, més encara després de la seva ruptura i l'desafortunat accident de trànsit que patir i que va estar a punt de costar-li la vida a dues.

Entrevistes, exclusives, col·laboracions en programes … Anys daurats per tots dos en els que segons elles mateixes van arribar a generar, aproximadament, i com relata Kiko Hernández, uns 400.000 euros.

no obstant això, a Raquel, per exemple, d'això no li queda ni un sol euro. La concursant de 'GH3' va confessar fa un temps els problemes de ludopatia que vivia i que la situació se li escapava de les mans, demanant ajuda per posar fi a un autèntic calvari. < / p>

Quan semblava que la Raquel l'havia superat, aquest divendres acudia a confessar al plató del 'Deluxe' que no ho havia aconseguit i que a més havia recaigut. La situació que viu en l'actualitat és crítica, amb "mentides i enganys" a família i parella.

"He enganyat a molta gent per la meva addicció, a la meva parella i tot per demanar crèdits al banc per valor de 7.000 & euro; i gastar-m'ho en un ruleta asseguda des de les deu del matí fins a la matinada ", confessava plorant davant la sorpresa dels col·laboradors del 'Deluxe'. < / p>

en l'actualitat, Raquel té un descobert de 172 euros en el seu compte bancari, cosa que l'ha portat a anar a "teràpies grupals" per sortir d'aquest forat negre del qual no sembla tenir sortida.