Compartir

El tràiler de la nova pel·lícula 'No apaguis la llum' està suposant un autèntic maldecap per a molts pares. Toñi Ruíz González , una mare espanyola ha iniciat una campanya per tal de queixar-se per la < strong> emissió d'aquest tipus d'anuncis a la televisió .

Aquesta mare va deixar un comentari en el perfil de Facebook d'Antena 3 a on informava de la situació que viu a casa amb les seves filles:

"Bona nit, us escriu una mare desesperada, a petició de la meva filla petita, de 3 anys, perquè si us plau no emetin l'anunci del tràiler de la pel·lícula 'no apaguis la llum'. Es que això és impossible, però us agrairia que abans de sortir un anunci no adequat per a nens poséssiu alguna cosa així com: "a continuació Anunci + Edat", tal com es fa a les pel·lícules, perquè als pares ens de temps de decidir si veure-ho o no, ja que són presents els nostres fills.

Molts es burlessin de ni proposta, però és molt alarmant veure com les meves filles li esteu creant un trauma o fòbia a la foscor en emetre en les vostres cadenes aquest anunci.

Es em trenca l'ànima cada vegada que veig a la meva filla petita de 3 anys tapar-se les orelles i amagar cada vegada que escolta la música de la cançó de bressol del tràiler.

Abans no li donava ensurt, anava a tot arreu de l'habitatge sense tirar la llum, ara és incapaç d'anar sola enlloc, i la cosa empitjora per les nits. Hem intentat explicar-li que això no passa de veritat, ella ho entén però ho oblida en escoltar la cançó.

La meva filla petita em demana que per favor escrigui a la tele perquè no tornin a fer aquest anunci. Potser per aquest sigui ja molt tard o precipitat, però us agrairia que ho haguéssiu en compte per als propers anuncis.

Moltes gràcies ".

Lluny de burlar-se de la seva proposta, molts pares s'han sumat a la causa. El post ha estat compartit en més de 24.000 ocasions i ja compta amb 44.650 interaccions .