miércoles, 23 septiembre 2020 18:37

El truc de la patata per treure les ulleres que arrasa a Instagram

Has provat cremes i cremes per a les ulleres i no han donat resultat? Estàs cansat @ de gastar-te els diners i seguir amb elles com si no haguessis fet res? En Instagram circula un videotutorial d'una instagramer, Laura G, que ha revolucionat les xarxes socials amb una màscara casolana realitzada … a força de PATATA !

Sí, tal com ho estàs llegint. Pel que sembla, el tubercle és boníssim per lluitar contra l'aparició dels ulleres. Segons explica la pròpia blocaire, la patata resulta molt eficaç perquè té elements intrínsecs que serveixen com blanquejadors naturals per a aquesta zona de la pell. A més conté vitamina C, que potencia la sensació de fermesa i regeneració dels porus. Laura G ressalta una enzim, el catecol oxidasa , la qual ajuda a reduir la inflor.

Aquesta mascareta natural ha estat provat per milers de persones, que comparteixen al instagram de la jove que "funciona" i que és "una autèntica meravella". En total, el tutorial ha registrat més de 500.000 visualitzacions.

La jove s'ha mostrat "contenta" per l'èxit del vídeo, una cosa que no imaginava, ja que més enllà d'aquests trucs de bellesa que comparteix a la xarxa social, ella és experta en la venda de laca d'ungles .