Compartir

El cinema nord-americà està de dol. David Huddleston , actor que va interpretar la brillant pel·lícula dels Coen, 'El gran Lebowski' , ha mort aquest dijous a la ciutat de Santa Fe als 85 anys d'edat, segons ha confirmat la seva dona al diari 'Los Angeles Times'.

Sarah Koeppe, dona de Huddleston, ha reconegut a la premsa local que el conegut actor no ha pogut superar una llarga malaltia que patia des de fa temps i que li afectava òrgans vitals com els ronyons i el cor.

a més de la seva participació a 'el gran Lebowski', David Huddleston va formar part d'altres moltes pel·lícules, la gran majoria d'elles ocupant un paper de perdonavides o mafiós, alguna cosa al que ajudava la seva figura salvatge i corpulenta.

en televisió, Huddleston també va brillar en sèries de televisió com 'Gilmore Girls' o 'Jerico'.

Malgrat tots projectes, Koeppe reconeix que el paper del que està més orgullosa de Huddleston és ' 1776', on l'actor va interpretar a Benjamin Franklin , un els pares fundadors dels Estats Units.

Més enllà de la seva faceta com a actor, Huddleston tenia una gran afició pel món de l'aviació, on va arribar a treballar abans de donar el salt a la interpretació.