Compartir

El pagament del peatge és una de les fases del viatge que més alteren als conductors. Primer perquè cal tornar a abonar un servei que ja ha estat abonat prèviament pels impostos. I segon perquè, habitualment, més encara en dates estivals i d'operació sortida, es col·lapsen, perdent una gran quantitat de temps.

La C-32, carretera catalana amb peatge , va viure fa uns dies una còmica situació quan dos vehicles es van encastar, sense danys de gravetat per seus conductors, a intentar entrar a pagar per la mateixa cabina.

Com es pot veure en la imatge, publicada per 'Diari Catalá', cap d'ells va cedir, van seguir avançant i van quedar encallats , causant un gran caos a l'altura de Villasar de Dalt (Barcelona).

els testimonis presencials de l'accident apunten que el vehicle de color vermell, conduït per una dona d'avançada edat, estava situat abans que el negre , que va ser probablement el que va cometre la imprudència, estant a més més endarrerit en el pòrtic del peatge que l'altre cotxe.

Una altra hipòtesi que no es descarta és que o no dels vehicles entrés per la cabina que no era ja que pretenia abonar el peatge amb un altre mètode de pagament i a fer marxa enrere va impactar amb el qual circulava darrere … Quin lio!