Quantcast

Així és el Samsung Galaxy Note 7, que s'obre amb els ulls

Amb un disseny perfeccionat, materials d'alta qualitat i un disseny únic de vores simètrics, el Samsung Galaxy Note7 és resistent a l'aigua, porta un S Pen, estrena l'escàner d'iris i inclou funcions d'entreteniment immersiu amb reproducció de vídeo en HDR.

El nou S Pen escriu amb senzillesa i precisió. Amb una punta més fina de 0,7mm i millores en els sensors de pressió, l'S Pen atorga una experiència real d'escriptura. Compleix amb els estàndards de resistència a l'aigua IP68 pel que els usuaris poden anotar les seves idees sense interrupcions fins i tot amb la pantalla mullada.

Juntament amb Samsung Knox , la plataforma de seguretat líder a la indústria, Samsung Galaxy Note7 ofereix un nou nivell de seguretat i privacitat, amb un sistema d'autenticació biomètric avançat que inclou escàner d'empremta dactilar i tecnologia d'escàner d'iris. Samsung Galaxy Note7 ofereix més opcions d'autenticació que es poden utilitzar de forma intercanviable en funció de com els usuaris utilitzen el seu telèfon, on són o el que estan fent.

D'altra banda, Samsung Galaxy Note7 incorpora una esplèndida pantalla corbada QHD Super AMOLED de 5,7 polzades, que ofereix una imatge nítida i envoltant en un smartphone. El dispositiu està preparat per reproduir vídeos en HDR, el que permet una experiència similar a la del cinema, que inclou colors més vius i negres més profunds, i assegura a l'usuari l'experiència completa tal com el realitzador del contingut l'ha concebut. Samsung Galaxy Note7 també presenta un Game Pack, disponible a través de Google Play, que inclou títols dels videojocs més venuts.

Comentarios de Facebook