Quantcast

Els llocs de daiting línia ofereixen més facilitat i comoditat per relacionar

Connectar-se amb un altre ésser humà, enamorar-se i formar una família sempre ha estat un dels objectius fonamentals en cada ésser humà. Gastem una quantitat inexorable d'esforç, diners i sobretot esperança, en què la següent persona que coneguem sigui la indicada.

Les cites, com cada part de la nostra vida, han evolucionat amb el passar dels anys, canviant el seu mecànica i procediments segons canvia la societat, des d'aquelles temporades on sortien les joves matrimonieres al segle XVIII, a conèixer gent a la Universitat, bars, i lloc de treball, fins a utilitzar l'Internet per al dating online.

Les primeres pàgines de contacte dedicades per trobar la parella línia, van sorgir a la fi dels noranta i principis dels 2000. Entre elles es poden esmentar Meetic, Match, eDarling o OkCupid, on s'apostava a aconseguir a la persona ideal amb qüestionaris i algoritmes de recomanació, la idea era aconseguir la compatibilitat en els usuaris i navegar entre els perfils més afins. Aquest tipus de plataforma venir a substituir la casamentera física, ia més de donar resultats, (per a l'any 2015 als EUA hi ha estadístiques que 5% de les parelles es van conèixer en línia), signifiquen un bon mercat per als seus fundadors. Segons previsions de la signatura IBISWorld , les plataformes de dating online guanyarien mil milions d'èuros en l'any 2015 ,. Fins al 2012 , a Espanya aquest mercat estava valorat per 40 milions d'Euros, en nom de major creixement en els anys següents.

En l'actualitat, aquestes plataformes de dating online han evolucionat encara més, ara hi ha pàgines com tinder, Happn, Grind, que són més instantànies i una forma de conèixer gent més ràpid i senzill. Aquestes plataformes estan molt enfocades en els aspectes físics, tot i que es recomani en general, llegir també els textos, por què les fotos haurien de ser l'últim que es vegi .

Per exemple, amb tinder només es connecta amb Facebook, se seleccionen un grup de fotografies i comences a navegar, triant o rebutjant diferents fotografies en un espai geogràfic determinat, i si dues persones coincideixen en la seva elecció, poden parlar.

Si bé podria dir-se que és una forma molt superficial per connectar-se, i que majorment es busca per lligar, la veritat és que no es diferencia molt d'escollir a algú en un bar, i la fi d'aquest tipus de plataformes és servir com a base per a connectar persones que estiguin en cercles diferents, i el que passi després, ja té a veure amb els interessos afins i el cor.

Comentarios de Facebook