Compartir

Impressionant la tensió viscuda en la nit de dijous al plató de Sálvame Deluxe entre Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, exdona i actual nòvia de Carles Lozano, respectivament. La núvia de Lozano va decidir trucar en directe des de Perú per respondre a les paraules de Mónica Hoyos sobre ells, el que va fer esclatar a l'exdona del presentador.

"Tu qui ets per entrar aquí i parlar de la meva família? 'Curta ja! ", va cridar la mare de la filla de Carles, és a dir, Mònica. Per la seva banda, Miriam li va deixar anar un feridor: "No vas a aconseguir separar-nos, accepta la relació".

Mònica Hoyos, visiblement nerviosa i alterada, va arrencar a plorar esfondrant per complet: "No entenc com Carlos, estant allà amb ella, permet que cridi i digui això perquè jo l'únic que he fet ha estat defensar-lo sempre ", ha dit entre llàgrimes. " M'he deixat les puntes dels dits com exdona i com amiga amb tu" , ha dit a Carles. Mònica va deixar claríssim que no sent absolutament res per Carlos des que es van separar quan la seva filla tot just tenia 2 anys, encara que la seva relació hagi estat molt bona, gairebé com de germans.

Però la indignació de Mónica va créixer quan els organitzadors de Sálvame li van preparar la traca final. Un vídeo en què es veia a Carlos i Miriam parlant d'ella.

"Que parlin de mi com si fos una verdulera. Em poseu a parir, em poseu fina i talleu vosaltres. I jo mentre plorant a casa ", va afirmar impotent.

Miriam, entre llàgrimes, va explicar que ella no ha iniciat aquesta batalla amb l'ex de Lozano, sinó que va ser ella la primera que va parlar de la seva "mala reputació". Una cosa que desmenteix Kiko Hernández, que diu que va ser Miriam la primera a anar a per Mónica.

Carlos Lozano, a tot això, es va mantenir al marge de la vergonyosa bronca viscuda en directe entre la seva núvia (amb qui ha celebrat el seu primer aniversari) i la mare de la seva filla.