Compartir

Si crèiem que amb la marxa de Mariló Montero de 'El Matí de la 1' els lapsus i relliscades havien acabat estàvem molt equivocats. Silvia Jato , la presentadora de l'estiu, ha tingut també una badada que ha generat una gran indignació a les xarxes socials.

Tot va passar quan la presentadora va donar pas a un reportatge de la visita de la cantant Gloria Gaynor a un col·legi de València anomenat Lluís Vives, on un grup de nens ha versionat el popular tema 'I will survive'.

La cantant es troba de gira per Espanya i no ha dubtat a visitar a aquest grup de nens, de manera que Jato li dedicava aquestes paraules sense saber el que se li avecinaría després: "És una història tendra, m'encanta quan gent que l'ha aconseguit tot i amb un èxit aclaparador no et mira de dalt a baix com altres i diuen 'a un col·legi d'aquí aniré jo'. Doncs no. i aquesta gent que estaria tranquil·líssima visitant Madrid es va a aquest poblet , a mi em sembla honorable. Per treure el barret ".

Ràpidament, les xarxes socials es feien ressò de la relliscada de la presentadora gallega i començaven a mostrar el seu malestar per aquest terme, arribant fins i tot a convertir-la en Trending Topic.

Silvia Jato, presentadora de la TV pública d'Espanya, diu "poblet" a la ciutat de València. pic.twitter.com/zfNeJxXbVs

Juan Miguel Garrido (@Juanmi_News) 25 juliol 2016

En el contracte de Silvia Jato si es marca un Mariló cobra incentius.

PitusAn (@Pitustavizo) 26 juliol 2016

Silvia Jato diu poblet a València perquè ella ve d'una ciutat molt gran com és Lugo. No es pot comparar

La Comtessa (@CondesaSoy) 26 juliol 2016