Compartir

Un grup d'adolescents d'un col·legi de Rottingdean, una localitat al sud d'Anglaterra, ha sorprès pel seu enginy. Han trobat la fórmula per mantenir a ratlla la calor i, al mateix temps , complir les normes de protocol de l'escola.

Aclaparats per unes temperatures de 30 graus, a les que no estan acostumats, George Boyland, Jesse Stringer, Kodi Ayling i Michael Parkerse van presentar en col·legi amb el pantalons curts d'esport, de manera que van patir una dura reprimenda. La directora del centre Kate Williams, els va indicar que podien fer servir " qualsevol peça acordada en l'uniforme escolar ".

El grup d'amics no s'ho va pensar dues vegades i ja s'han fet cèlebres al país per haver-se posat la faldilla de l'uniforme oficial femení , abans de resignar a passar calor amb el pantalons llargs que els correspon a ells.

El pare d'un dels nois implicats en l'acció, li explicava a la BBC que esperava que aquesta mesura de protesta servís perquè el col·legi es replantegés la seva estricta política.