Compartir

El extronista de MYHYV, Rafa Mora, mascle alfa oficial de l'Espanya televisiva, va visitar ahir al plató de Sálvame per presentar a la noia que ha conquistat el seu cor definitivament: Macarena.

Rafa Mora ja havia parlat d'ella amb anterioritat i havia explicat als seus fans que es 'retirava'. Ahir a més va aprofitar per donar alguns detalls. No va ser un conquesta fa'cil: Rafa Mora va explicar que l'escrivia poemes per les xarxes socials i que va haver d'anar a buscar-la al seu treball diverses vegades abans d'aconseguir convèncer-la sortir junts.

La seva núvia ha assegurat que es fia d'ell al cent per cent, i Rafa Mora va insistir que és una persona que sap comprometre. "Sempre que tinc una parella seriosa, he tingut dos a la meva vida, sóc una persona molt formal".

L'altra anècdota de la seva intervenció televisiva d'ahir a la nit va ser la seva confessió sobre Oblit Hormigos. L'ex tronista va explicar que l'havia conegut en una discoteca i que tots dos van caure bé i van estar xerrant animadament fins que l'exregidora, animada per l'alcohol, va començar a assetjar fins al punt que va haver de amagar-se al bany per fugir d'ella.