Quantcast

Mila Ximénez vs. Lydia Lozano: "Quan Nagore bordava, Lydia Lozano movia la cua"

Mila Ximénez una entrevista al Deluxe per parlar de com va ser el seu pas per l'illa de 'Supervivent', on va quedar finalista. L'ex col·laboradora de 'Sálvame' va agrair a Kiko Hernández i Belén Esteban seva defensa, alhora que va ajustar compta amb Lydia Lozano.

Mila es va mostrar molt enfadada amb els seus companys, però va ser amb Lydia Lozano amb qui va esclatar: " Si tan dolenta supervivent he estat jo, haver tingut collons i haver anat tu ", li va dir. " A mi no m'ha criticat com a concursant, ho ha fet com a companya. Lydia el que ha fet era que Nagore bordava i ella remenava la cua ", va dir visiblemenete enfadada.

Respecte del seu pas pel concurs Ximénez va parlar del seu moment més dur. El moment en què va estar a punt d'abandonar. després d'un atac d'ansietat va parlar amb la direcció del programa perquè la portessin de tornada, però la van dissuadir. " Tu no te'n vas, perquè a mi no em surt dels nassos, vas a aguantar molt aquí" , li van dir. Ara ho agraeix.

Va ??lloar a les seves companyes Caral i Steisy, de qui va dir que era molt honesta. I, per descomptat, va criticar a Yola Berrocal, amb qui espera no tornar a trobar-se.

Comentarios de Facebook