Compartir

La carta d'aquest nen a la seva mare des del campament d'estiu s'ha fet viral i després llegir-la entendreu per què. Més divertida i sincera no pot ser.

La missiva diu així:

"Estimada mare: Ha estat bona idea que em manaràs roba interior extra, ja que he tingut diarrea. Va arribar fins als meus sabates però no al meu coixí.

M'estic divertint al campament i estic aprenent coses. Sóc genial en windsurf i caiac. M'he menjat més 'push-pops' que cap. Em he menjat 23 des de dilluns. Encara em queden dos dies. el rècord està en menjar-se 37 i jo puc batre-ho. 'Guai!

Vaig anar a fer una passejada a cavall i el cavall que anava davant del meu va fer tres enormes tifes. va sortir fum de la caca. va ser increïble.

Ús meu raspall de dents per excavar a la recerca de cucs. no t'espantis, el noi de sota el meu llitera em deixa fer servir el seu. no sé el seu nom, però pot rotar l'alfabet com jo. Un nen anomenat Zack pot rotar l'alfabet a l'inrevés. Estic practicant-lo.

Vam ficar farina de civada a la gorra de baseball del regidor. Va ser molt divertit. La farina de civada és dolenta, mare. Fins i tot amb panses.

També vaig disparar un rifle. Puc tenir un quan arribi a casa?

Sabies que pots cremar els pets? T'ho ensenyaré dissabte ".

PD 1: Els teus spaghetti són molt millors.

PD2: Digues als meus germans que es guardin molts pets per al dissabte.

tot i la quantitat de gamberrades que compta el nen, la mare, lluny d'enfadar-, va decidir penjar la carta a Imgur per mostrar-li al món el gran que és el seu fill.

Molt bo!