Quantcast

Satisfacció del Comú d'Escaldes-Engordany pel tancament de l'avinguda Meritxell

Activitats conjuntes i entesa entre les parròquies d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per a connectar les dues avingudes comercials de les parròquies centrals, aprofitant el tancament de l'avinguda de Meritxell. El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha valorat que el tancament al pas de vehicles de Meritxell “només pot ser beneficiós tant pels uns com pels altres, és bo pel país i bo per les parròquies, segur” ha dit. 

Donada la circunstància que el carrer de la Unió és un espai de trànsit permanent de vehicles, per Calvet no és un inconvenient ni un problema per la seguretat dels vianants que traspassin de Vivand a l’avinguda Meritxell. Calvet ha recordat que el proper 24 de juliol farà tres anys del tancament de l’avinguda Carlemany que va promoure el Comú escaldenc, i ha manifestat de nou la predisposició a plantejar activitat conjunta en les dues avingudes comercials. Per a això, ha avançat converses amb Andorra la Vella per tractar aquesta possibilitat, “quan toqui en parlem i si no toca, no”, ha dit. 

Calvet ha volgut destacar la necessitat de situar-se en aquesta circunstància, considerant que amb aquesta decisió a Andorra la Vella “han avançat de cop, han sortit de la prehistòria perquè el canvi que han fet és brutal”, ha assenyalat. 

Comentarios de Facebook