Compartir

Moltes vegades les presses no ens permeten reparar en els petits detalls. Detalls que, d'altra banda, són essencials per a segons quines coses. És el cas, per exemple, del nombre '57' en els pots de Ketchup Heinz, extremadament útil per aprofitar fins a l'última gota de tomàquet.

Segons s'explica en diversos vídeos de Youtube (i en la pròpia web de la marc a), s i poses el pot en un angle de 45% i dónes un toc ferm al coll de l'ampolla, just al lloc on està gravada aquesta xifra, aconsegueixes que el pot es espremi perfectament fins al final, de tal manera que deixes de llençar a les escombraries el 11% habitual. Sí, és el que s'estima que deixes d'aprofitar si no utilitzes aquest truc.

Però, per què un nombre '57' i no un altre? Pel que sembla, això es deu al fet que és el seu número de la sort, tot i que el venguin com nombre de varietats. En realitat, era el seu nombre de varietats, però ara tenen més i el nombre no ho han variat.

Sens dubte, una de les preocupacions dels amants del ketchup és aconseguir aconseguir esprémer el pot fins al final. Sembla que així ho aconseguiran.