Quantcast

Una dona beu set litres de sang a la setmana

Michelle, una jove californiana de 32 anys, ha explicat en un programa de televisió emès per la cadena TLC la història de la seva estranya addicció: beure sang. La jove consumeix set litres de sang a la setmana. Li agrada fer-ho a totes hores; mentre xerrada, mentre veu a televisió, mentre llegeix …

Segons explica tot va començar d'adolescent. Feia treballs com tatuadora i va començar a beure la sang dels talls que es feia; la seva pròpia sang . Des de llavors no ha parat, i ja han transcorregut deu anys. Deu anys en què familiars, amics i metges han tractat sense èxit que desistís de la seva actitud.

La sang que ingereix és gairebé sempre d'origen animal. " Prefereixo la sang de porc a la de vaca pel seu sabor. És més salada. La seva consistència és semblant a la del vi però una mica més espessa ", explica.

I no només la pren com una beguda, sinó que també realitza saborosos plats amb ella, com sopes de sang. O còctels, com 'Bloody Mary', és clar.

Assegura Michelle que quan no pot beure sang se sent irritada. Tant, que ni tan sols pot sortir de casa.

També ha provat sang humana, i de fet algun dels seus amics es presten a 'alimentar' 'de tant en tant. " Quan em curt [perquè begui sang] no em dol molt. Estic acostumat ", explica Johnny.

l'estranya addicció de Michelle no només pot espantar al seu coneguts, sinó que implica un problema per a la salut. Segons explica en el programa documental i recull la web de Los Replciantes, podria contraure malalties com l'hepatitis o fins i tot VIH.

Comentarios de Facebook