Quantcast

Un professor càrrega amb el nadó d'una alumna a classe perquè prengui apunts

Moises Reis, professor de la Universitat Interamericana per al Desenvolupament, va pujar el passat 6 de juliol una fotografia al seu compte de Facebook que, sense voler-ho, s'ha convertit en viral a les xarxes socials.

Què té d'especial? En ella, el docent càrrega a un nadó mentre imparteix classe . Molts dels usuaris van creure, en un primer moment, que el professor s'havia portat al seu fill a la Universitat. No obstant això, la realitat era ben diferent.

" Tinc una alumna , que no ha desertat de l'escola malgrat les seves diferents rols, per això vaig decidir carregar al seu fill, sense interrompre la classe perquè prengués apunts ", escrivia Reis a la xarxa social.

Sí, el professor havia decidit sacrificar-se i així contribuir al fet que la jove pogués seguir anant a classe malgrat que la vida li hagi canviat tant en ser mare.

'Verne' ha contactat amb Yelana Sales, la mare del nadó, que assegura que "no és freqüent" que porti el nen a classe, alguna cosa que ha de fer quan la seva àvia "ha de atendre compromisos ".

pel que sembla, el nen aquell dia estava una mica revolucionat i el professor, veient que la jove s'estava desconcentrant i tenia problemes per seguir al ritme de la classe, va optar per carregar al petit , cosa que ja havia fet en anteriors ocasions i que semblés que el nadó estigués "fent atenció a la classe".

Comentarios de Facebook