Compartir

Vueling ha trastocat la vida a milers de ciutadans que no han pogut arribar als seus destins pel caos intern que viu la companyia. Però si hi ha un ciutadà que deu estar indignat amb Vueling, aquest és el saltador de perxa català Dídac Salas, qui aquest diumenge tenia una prova definitiva per accedir als JJOO de Rio de Janeiro, però va haver de realitzar el salt amb una altra perxa perquè en la companyia li van perdre les seves en l'aeroport d'Amsterdam.

l'atleta va poder competir amb la perxa d'un company, però de res li va servir, ja que es va quedar a 10 centímetres de la marca mínima per poder anar a competir, és a dir, dels 5,70 metres, segons recull la Cadena Ser.

Per descomptat, no és el mateix competir amb el teu perxa, que és a la que estàs acostumat, que amb l' d'un altre, per molt que s'assemblin. No obstant això, Dídac, molt maco ell, no ha volgut posar excuses i ha exculpat la companyia de la seva no classificació per anar a Rio. Des Vueling, però, no s'han posat tampoc en contacte amb ell. < / p>