Compartir

Carlota Corredera s'ha convertit en una de les dones de moda de la televisió. Després de la seva guerra oberta contra Paz Padilla, que elles zanjaban d'aquesta manera tan peculiar en les xarxes socials, l'estrella de 'Sálvame' ha arribat fins a les pàgines de la revista 'Interviú', on confessa que no s'acaba de fer a la fama.

"Ho estic entenent com un peatge que he de pagar per fer la feina que faig. És una sensació molt estranya, molt vertiginosa i no del tot agradable ", ha afirmat la gallega, que assegura que" el seu entorn és clau perquè no em vagi el cap ".

En aquesta entrevista, Carlota Corredera ha confessat que va passar per quiròfan a l'any 2010 . ¿Per què? Per operar-se el pit . "M'ho vaig operar per aixecar-lo, no per a implants, perquè amb les pujades i baixades de pes vaig intentar millorar el pit, des de llavors no faig topless", aclareix.

Quant a les polèmiques imatges a la piscina de un hotel, Corredera sosté que va decidir portar la situació fins als tribunals perquè havia de prendre "mesures per protegir la meva filla, a la qual jo mai he exposat" . I ho tornaria a fer. "Si a mi aquest estiu em enxampen en bikini, és al que em exposo, però en una piscina de nens en què gaudeixes d'un bany amb la teva filla", justifica la presentadora gallega.