Quantcast

Alba Casillas, extronista de 'MYHYV', ¿parella d'Álex Casademunt de 'OT1'?

La marxa de Alba Casillas de 'MYHYV' va ser una de les més polèmiques que es recorda en els últims. La jove, prima d'Iker Casillas, va abandonar el tron ??del programa després de no tenir clars els seus sentiments i estar més pendent del que passava fora que dins del plató de Telecinco.

Lluny de tenir a Julen o Toño al cap, alguns dels quals van estar a punt de conquistar el seu cor, Alba hauria trobat l'amor en un vell conegut de 'Dones i homes i viceversa' . Segons afirma 'La Vanguardia', l'extronista manté una molt bona relació amb Àlex Casademunt, qui va mantenir una difícil història sentimental amb Lucía Sánchez, que també va passar pel tron ??del programa que presenta Emma García.

pel que sembla, l'Alba i el triomf, que va participar a 'OT1' i que sí que està en aquest famós grup de 'WhatsApp', es parlen freqüentment per les xarxes socials i fins i tot comparteixen nits de festa , tal com es pot veure en el compte d'Instagram de la jove avilesa.

"Bonicos". Aquesta és la paraula que repeteixen constantment un i l'altre a la xarxa social, llançant-se floretes mútuament i planejant la propera escapada nocturna junts.

Álex i Alba semblen estar molt còmodes junts , tenint clar, tal com assenyala 'La Vanguardia' que necessiten el seu espai per desenvolupar les seves vides, cosa que va fallar en la curta relació de la prima d'Iker amb Víctor Enguídanos.

Els amics del triunfito no confirmen ni desmenteixen aquesta possible història d'amor però asseguren que està "feliç i il·lusionat". Que els duri molt de temps …

Comentarios de Facebook