miércoles, 23 septiembre 2020 5:44

Alessandro Lecquio, el col·laborador de Telecinco que es va ficar al llit amb Oblit Hormigos

El secret d'Oblit Hormigos es va acabar destapant aquest divendres al plató de 'Sálvame Deluxe'. Després de confessar a Kiko Hernández a 'Què em dius!' que havia tingut una aventura sexual amb un col·laborador de Telecinco, la concursant de 'GH VIP' es va asseure a la butaca de Telecinco per enfrontar-se al polígraf i donar més pintes sobre aquest amant amb el qual va estar un temps en el passat .

no obstant això, Oblit no 'va dir res' en cap moment. Malgrat que 'Sálvame' tenia previst emetre unes imatges a les a l'exregidora de 'Los Yébenes' se'l veia dir el nom del seu amant, María Patiño va tenir una relliscada en una discussió amb Kiko Hernández i va deixar anar que l'amant d'Hormigos era Alessandro Lecquio.

"el que voleu és fer mal a Lecquio, i us remunteu com tres anys enrere" , afirmava Patiño, qui guarda una gran relació amb l'italià, ex d'Antonia Dell'Atte i Ana Obregón i habitual a 'el programa de Ana Rosa' de Telecinco.

la resta de col·laboradors i el públic present al plató no donava crèdit al 'bomba' que acabava de deixar anar Patiño, alguna cosa al que Oblit Hormigos no va poder fer més que dibuixar un ampli somriure.

Aquí el gran moment de la nit, a Patiño se li escapa el cognom i el delata sense voler. SORTIR EL GROS! #olvidesliz pic. twitter.com/pKDewboC6E

& mdash; Supervivents (@GHVIP_RN) 8 juliol 2016

En els últims dies, les xarxes socials venien especulant amb el nom de Lecquio després que Paz Padilla assegurés que es tractava d'un home de 56 anys i que estava casat. i vagi que si ho està, des de l'any 2008 amb María Palacios.