miércoles, 12 agosto 2020 14:40

Mireia Torremocha (MYHYV), anar a la presó quatre anys

Mireia Torremocha , expretendienta de ' Dones i Homes i Viceversa ', podria estar passant pel pitjor moment de la seva vida després de tants anys apartada dels focus televisius. Després de ser escollida com a 'noia Interviú' el 2014, va desaparèixer per complet fins ara, que s'enfronta a un dur judici en el qual la demanen quatre anys de presó per una agressió en una discoteca fa dos anys .

La jove, que el 2014 tenia 19 anys, es trobava discutint amb una model de 27 una nit d'abril a la sala Shoko de Barcelona quan els crits i la tensió van augmentar fins al punt que la expretendienta de Pascual li va estavellar una copa a la enfront de l'altra noia. Però la cosa no va quedar aquí i, amb un tros de vidre que li va quedar a la mà, li va tallar tota la cara .

La víctima, des de llavors, viu un autèntic malson. Va haver d'abandonar pràcticament la seva feina per les greus cicatrius i lesions que li va provocar Mireia Torremocha , a més de paràlisi a la cara i quadres d'ansietat i depressió per les seqüeles de l'agressió. Pel que sembla, segons publica 'La Vanguardia', va necessitar prendre ansiolítics durant nou mesos i no va poder curar-se de les seves ferides fins passat gairebé un any.

La Fiscalia demana per a la exconcursant de ' MYHYV ' fins a quatre anys de presó per un delicte de lesions i una multa de 16.500 euros, a més de les factures de la cirurgia estètica que va necessitar la model.

Artículos similares