miércoles, 12 agosto 2020 14:44

Els comissaris de la Biennal d'Art a Venècia seleccionen tres artistes pels Tallers d'art

Els comissaris per a la propera edició de la Biennal d'Art de Venècia 2017, Míriam Ambatlle i Javier Balmaseda, han seleccionat els artistes que ocuparan els Tallers d'art els propers mesos. Són la multidisciplinària Eve Ariza, l'escultor Jordi Casamajor i la pintora Eva Martínez 'Zoe'. Els comissaris han valorat que són persones joves amb una intensa i consolidada trajectòria artística, a nivell nacional i internacional i que han format part d'anteriors edicions dels Tallers d'art.

Des del ministeri de Cultura, Joventut i Esports es valora positivament el número de propostes presentades per a aquesta edició amb un total de set projectes. Des del ministeri de Cultura, Joventut i Esports es valora l'interès dels joves per representar Andorra a la Biennal d'Art de Venècia 2017, a més d'un al·licient per treballar i aprofundir la seva obra i el plantejament artístic.

Eve Ariza s'ha dedicat a la pintura, la fotografia, el videoart, l'escultura, la ceràmica o el disseny i ha exposat des del 1998 en diferents sales destacant els treballs exposats als Països Baixos, San Marino, Liechtenstein o Reykjavík (Islàndia). Jordi Casamajor és llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona des del 1996, temps que va començar amb els treballs expositius que ha compaginat amb l'escultura i la il·lustració. Eva Martínez 'Zoe' també des de l'any 1996 ha participat en exposicions individuals i col·lectives en galeries d'art, museus i altres plataformes culturals. Des de l'any 2010, dissenya etiquetes de vi per al mercat internacional.

Artículos similares