Compartir

El Arenal Sound penja d'un fil. Almenys, això és el que sembla després que el Ajuntament de Borriana (Castelló) els hagi denegat l'autorització per a celebrar-ho al·legant excés de contaminació acústica i "falta de garanties i solucions contra les molèsties veïnals ".

El festival s'ha fet molt popular en els últims anys, guanyant terreny la recerca de festa i platja al fet d'escoltar bona música i als teus grups favorits. Després que l'any passat s'inundés i es paralitzés, sembla que aquest va a estar complicat que es compleixin les expectatives dels assistents.

De moment, els dos informes tècnics realitzats deneguen els permisos perquè "no tenen en compte l'existència de fins a 4 fonts de soroll diferents als escenaris " i assenyalen que hi ha " inconnexió " de la documentació presentada per l'organització del festival.

"Mai passarem per sobre d'una sentència que confirmava que en l'edició de 2013 s'estaven vulnerant els drets fonamentals dels veïns i veïnes de Borriana" , ha assenyalat el regidor delegat de l' festival fent referència al que ha passat amb el govern del PP ia les indemnitzacions a les que van haver de fer front fa tres anys per aquest mateix motiu.

El Arenal Sound ha emès un comunicat en què assegura que la promotora ha tramitat tota la documentació d'acord amb la normativa, "de manera que no hi ha cap motiu per dubtar de la celebració de l'esdeveniment " entre el 2 i el 7 d'agost d'aquest any. L'organització s'acomiada en el comunicat assegurant que se celebrarà i acomiadant fins a la data.

Comunicat important en imatge adjunta. Ens veiem en 27 dies, sounders! # arenalsound2016 pic.twitter.com/ XLu6E6tYfR

& mdash; ArenalSound (@ArenalSound) 5 juliol 2016

Aquest encreuament de versions ha fet que molts dels assistents que van comprar la seva entrada des de fa temps mostrin la seva indignació a les xarxes davant la impossibilitat de saber encara si se celebrarà el festival o no. Molts estan preguntant al compte de Twitter del Arenal Sound , que assegura que ja estan amb les tasques de muntatge perquè tot està en regla .Durant aquesta setmana es duran a terme diverses reunions que determinaran el seu futur.