Compartir

Jonan, el 'yogurín' de Pequín Express , ha decidit regalar a tots els seus seguidors d'Instagram una fotografia en la qual apareix completament nu . El jove, de 18 anys, està d'esquena mirant l'horitzó amb una platja de fons, una imatge que ha encantat a les xarxes socials i que supera ja els 33.000 'm'agrada' i gairebé 3.000 comentaris.

Jonan va participar en el reality de La Sexta que presenta Cristina Pedroche al costat de la seva amiga Priscila , confessant que eren 'experts en xarxes socials' i que podien donar molt de joc durant el programa.

tot i que els 'influencers' van estar només deu etapes (els sisens expulsats del reality), els joves van protagonitzar una de les polèmiques del programa quan van intentar viatjar en taxi gratis prometent un conductor local que li pagarien quan arribessin a Madrid, cosa que no tenien intenció de fer.

Completament aliè al que ha passat en el programa, Jonan sembla preocupat pel futur i podria ser relacionat amb les passarel·les. Maneres, per descomptat, no li falten …

PUNXA AQUÍ PER VEURE LA FOTO DE jonan NU a Instagram